Kylling Cashew

Ingredienser for cirka 4 personer:

  • 600-800 gram kyllingfilet i mindre biter
  • 4 ss maizena 
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 ts paprikapulver
  • Nok stekeolje til å dekke panna
  • 6 ss sweet soyasaus 
  • 8 ss soyasaus
  • 2 ss riseddik
  • 4-6 ss sriracha saus
  • 2 ss hoisinsaus
  • 1 løk kuttet opp
  • 4-6 båter finhakket hvitløk
  • 1 ts revet ingefær
  • 2 gulrøtter i staver
  • ½ brokkoli i små buketter
  • 1 paprika i små båter
  • 1 boks bambusskudd
  • 1 boks minimais

Fremgangsmåte:

  1. Forbered grønnsakene.
  2. Lag melblanding av maizena, salt, pepper og paprikapulver, og bland kylling i blandingen så all kyllingen er dekket.
  3. Lag sausen av sweet soyasaus, soyasaus, riseddik, srirachasaus og hoisinsaus.
  4. Stek kyllingen på høy varme så den får en skorpe. Legg til side.
  5. Stek deretter grønnsakene, de harde grønnsakene kan få et par min ekstra, så start med de. Alt stekes på høy varme i ca 3-4 min.
  6. Bland deretter kyllingen sammen med grønnsakene, og ha oppi resterende ingredienser: saus og cashewnøtter.
  7. Wokes til alt er godt blandet, og nytes deretter med ris!

Tips:
For ekstra spicy, ha oppi tørket chili.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ønsker du hjemlevering? Se under om vi leverer til deg ved å skrive inn postnummer.

[delivery_area_form]