Altasiatisk - Crispy duck Bao Buns

Vi har en super kult samarbeid med Elisabeth fra Alt Asiatisk hvor hun har testet ut konseptet vårt med nettbestilling og hjemlevering. Her er retten hun har laget med ingredienser fra oss. Vi har testa det ut og er hekta! En enkel smaksbombe.
Sjekk ut hjemmesiden eller instagrammen hennes @altasiatisk for mer inspirasjon!
Ingredienser for 10 bao buns:
- 625 g roasted duck
- 10 frosne bao buns
- 1 krukke peeking duck saus
- 1 bunt koriander
- 1 agurk i skiver
- 200 g gulrøtter
- 3 ss eddik
- 2 ss sukker
- 1/4 ts salt
Fremgangsmåte:
- Forvarm ovnen på 200 grader over og under varme. Legg de tinte andeskivene på et stekebrett med skinnet opp. Stekes midt i ovnen i ca. 25-30 minutter til skinnet blir gyllenbrun og sprø.*
- Del gulrøttene opp i tynne strimler. Bland med eddik, sukker og salt. La ligge i minst 15 minutter.
- Damp frosne bao buns i ca. 10 minutter. Når anden er ferdig, bruker du to gafler og river opp kjøttet, eller deler opp i tynne biter.
- Brett bao buns ut forsiktig og smør et jevnt lag med peking duck sausen på innsiden. Fyll med and, syltede gulrøtter, agurk og koriander/vårløk.
*Anbefaler å legge folie under brettet med and som kan samle fettet.