Black Pepper Tiger Shrimp

Ingredienser for cirka 4 personer:

  • Stekeolje
  • Smør
  • 5 båter finhakket hvitløk
  • 1 oppkuttet rødløk
  • 1 spiseskje finstrimlet ingefær
  • 2-3 stilker gressløk
  • 1 blokk black tiger shrimp
  • ½ glass black pepper sauce
  • 1,5 dl vann
  • 1 ss sukker
  1. Forbered grønnsakene. 
  2. Rens scampi ved å lage et snitt på ryggen og fjern tarmen.
  3. Smelt smør i en panne og ha oppi oljen.
  4. Stek løken til den er blank og ha oppi hvitløken og ingefær.
  5. Sett opp til høy varme og tilsett scampiene. Stekes 2-3 min på hver side. 
  6. Når scampien begynner å få en rosa farge, tilsett saus og vann sammen med sukker. 
  7. La alt surre på høy varme i ytterligere et par minutter. 
  8. Tilsett gressløk, oppkuttet 3-4 cm rett før servering.
  9. Toppes med finhakket gressløk og nytes med ris.

For ekstra spicy, ha oppi tørket chili. 

Se video av fremgangsmåte:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ønsker du hjemlevering? Se under om vi leverer til deg ved å skrive inn postnummer.

[delivery_area_form]