Crispy Duck

Ingredienser til ca. 4 personer:

  • 625g roasted duck
  • 1 stk peeking duck wrapper
  • 1 stk peeking duck sauce
  • 2 gulerøtter
  • ½ pakke koriander
  • ½ pakke vårløk
  • ½ agurk

 

Fremgangsmåte:

  1. Tin anden 1 time før matlaging.
  2. Forvarm ovnen til 200 grader varmluft
  3. Legg anden på en rist med skinnet opp. Legg anden i midten av ovnen. NB! Husk folie nederst så fettet ikke havner i bunnen av ovnen.
  4. Mens anden er i ovnen, tilbered grønnsakene. Kutt de i avlange strimler.
  5. Varm opp wrappene. Hvis de skal dampes fjerner du plasten, ønsker du å varme de i mikrobølgeovnen så behold plasten på. Følg instruksene på pakningen.
  6. Når anden er ferdig, la den hvile i ca. 10 min før du bruker du gafler til å rive i mindre biter. Kan eventuelt klippes/skjæres i passende biter.
  7. Legg and og grønnsakene på wrappen sammen med litt saus, og velbekommen!

Enkelt, sunt og fantastisk god mat som nytes best sammen med flere som social dining!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ønsker du hjemlevering? Se under om vi leverer til deg ved å skrive inn postnummer.

[delivery_area_form]