Crispy Duck
Ingredienser til ca. 4 personer:
- 625g roasted duck
- 1 stk peeking duck wrapper
- 1 stk peeking duck sauce
- 2 gulerøtter
- ½ pakke koriander
- ½ pakke vårløk
- ½ agurk
Fremgangsmåte:
- Tin anden 1 time før matlaging.
- Forvarm ovnen til 200 grader varmluft
- Legg anden på en rist med skinnet opp. Legg anden i midten av ovnen. NB! Husk folie nederst så fettet ikke havner i bunnen av ovnen.
- Mens anden er i ovnen, tilbered grønnsakene. Kutt de i avlange strimler.
- Varm opp wrappene. Hvis de skal dampes fjerner du plasten, ønsker du å varme de i mikrobølgeovnen så behold plasten på. Følg instruksene på pakningen.
- Når anden er ferdig, la den hvile i ca. 10 min før du bruker du gafler til å rive i mindre biter. Kan eventuelt klippes/skjæres i passende biter.
- Legg and og grønnsakene på wrappen sammen med litt saus, og velbekommen!
Enkelt, sunt og fantastisk god mat som nytes best sammen med flere som social dining!
